105-ти річчя з дня народження Василя Сухомлинського

   

   Василь Олександрович Сухомлинський – видатний український педагог, психолог, дослідник і публіцист, письменник, громадський діяч. Його ідеї, науково-методичні розробки, практичний досвід нині втілюються в освітньо-виховних системах європейських країн, Японії, Америки. «Я ніколи в житті не належав собі», – казав педагог. Адже все своє життя він присвятив педагогічній діяльності, школі, дітям.
   З нагоди 105-ї річниці від дня народження Василя Сухомлинського заклади підпорядковані відділу культури Перегінської селищної ради підготували ряд заходів:
     У Перегінській дитячій бібліотеці організовано книжкову виставку «Мудра людина із щирим серцем»:


  Флешмоб "Золоті цитати Василя Сухомлинського" бібліотека села Гриньків:


  У бібліотеці села Ясень проведено годину спілкування за сторінками творів В. Сухомлинського «Все починається з добра». Бібліотекар ознайомила школярів з життєвим та творчим шляхом видатного вчителя та письменника, закликала звернути увагу на виставку книжок В.Сухомлинського « Людина великої душі».


   У бібліотеці села Небилів  оформлена викладка літератури «Василь Сухомлинський – видатний педагог сучасності», яка знайомить користувачів з літературною спадщиною видатного педагога, з його оповіданнями та казками, ще раз переконуємось, що такі поняття, як милосердя, чуйність, доброта, співчуття, розуміння є дуже актуальними в будь – який час і життєво необхідними для кожної людини.
 
  У бібліотеці села Слобода Небилівська оформлено ілюстровану викладку літератури « Серце віддаю дітям». Василь Олександрович великий педагог,мудрий учитель. У його палкому серці жила велика доброта та любов до всього світу. Він не тільки навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей, до рідної землі.
  У бібліотеці с. Закерничне виставка дитячих книг за творами Василя Сухомлинського:





Немає коментарів:

Дописати коментар