27 вересня - Всесвітній день туризму

   

    Всесвітній день туризму – щорічне свято, яке відзначається 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. Заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році.
  Основною метою цього дня є пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток зв'язків між народами різних країн.
 В Україні День туризму відзначається щорічно 27 вересня з 1998 року згідно з Указом Президента №1047/98.
  Туризм відіграє значну роль у житті країни. Завдяки розвитку туризму Україна стає все більш відомою в світі як держава з багатою історією і культурою.
 До Всесвітнього дня туризму в Перегінській центральній міській бібліотеці організовано історико-етнографічний відео-маршрут «Туристичними стежками краю», мета якого – показати  історично значиме, архітектурно витончене, туристично привабливе, красиве та унікальне обличчя нашого бойківського куточка, в якому ми живемо:

http://pereginsklib.blogspot.com/2023/09/blog-post_26.html

  Бібліографічний дайджест «Наш край історії скарбниця»
   Рідний край - це наймиліше, найкрасивіше місце на землі. Нема в людини місця дорожчого ніж те, де вона народилася, землі на якій зросла. Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, культуру.




Немає коментарів:

Дописати коментар