22 січня - День Соборності України

   До Дня Соборності України–2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки працівниками закладів підпорядкованих відділу культури проведено цикл заходів патріотичного спрямування під гаслом "Україна соборна. Разом до перемоги!":
   В Перегінській центральній міській бібліотеці організовано патріотичну книжкову виставку «Соборність України - соборність наших душ». На виставці представлені книжкові видання: С. Адамовича «Соборність та регіональний розвиток у суспільно-політичному житті незалежної України», Р. Іванченко «Українська державність в 20-90-х рр.», І. Нагаєвського «Історія української держави двадцятого століття», О. Рубльова та О. Реєнт «Українські визвольні змагання 1917-1921 рр.», О. Удовиченко «Україна у війні за державність» та багато іншого історичного матеріалу. Також проведено акцію «Нитка Єднання»:
    З нагоди Дня Соборності України бібліотека с. Ясень  прийняла активну участь у флешмобі «Книжковий ланцюг єдності», який проводить Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації у соцмережі "Facebook":
  Відеопрезентація "Соборна. Вільна. Неподільна."(Клуб та бібліотека с. Слобода-Небилівська)

   Працівники клубу с. Гриньків підготували відеопрезентацію до Дня Соборності України:
    Година історії "Історія Соборності України"(Клуб та бібліотека с. Ясень):


  Медіа-презентація "Одна єдина Соборна Україна" (Працівники клубу та бібліотеки с. Красне):





Немає коментарів:

Дописати коментар