Вшанування Дня Гідності та Свободи

    19 листопада у День Гідності та Свободи у смт. Перегінське біля пам’ятного знаку Небесної Сотні відбулось вшанування пам’яті про тих, хто віддав своє життя на Майдані Незалежності у Києві та на сході України.






  20 листопада в селі Красне проведено годину пам’яті «Революція Гідності. Герої не вмирають. Запали свічку пам’яті»:

Оформлено викладку літератури "Герої не вмирають":

   В Бібліотеці села Небилів проведено годину пам’яті «Стояли за правду, стояли за віру, за наше майбутнє, за всю Україну»:


   У бібліотеці с. Ясень представлено на книжковій виставці - спомин " Герої, що у вічність відійшли...",а також проведено інформаційну хвилинку "Тернистий шлях до свободи" :

    21 листопада наша країна відзначає День Гідності та Свободи. Працівники закладів культури села Слобода-Небилівська також не залишилось осторонь:


    З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, в с.Сливки місцевий парох о.Тарас відправив поминальну панахиду за вічний упокій Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО/ООС та всіх полеглих борців за волю і незалежність України. Староста села Петро Федоришин та працівники культури поставили квіти до стели Героям Небесної Сотні та засвітили лампадку пам'яті:



Немає коментарів:

Дописати коментар