Нові досягнення юних піаністів

   Вихованці Перегінської ДШМ  Пулик Тетяна та Тринчій Таїсія (викладач Шлапак Т.М) в складі дуету приймали участь в Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «SHOW MUST GO ON 2021», який проводився за підтримки Міністерства культури України, Національної всеукраїнської музичної спілки та інших організацій. Дует виконав транскрипцію мелодії для фортепіано відомого квартету «АВВА» «Money money» та здобули ІІ місце. Серед членів журі фестивалю-конкурсу – відомі діячі мистецтв – Анна Добровольська, Анна Скорик , співачка Іннеса Братущик.  

    А в ІІІ Міжнародному відкритому багатожанровому фестивалі - конкурсі мистецтв «Лиманські зорі», який проводився в м. Миколаєві, дівчатка виступили окремо, як солісти, і теж показали чудові результати. Зокрема, Тринчій Таїсія за виконання п’єси Ф. Лея «Історія кохання» отримала ІІІ місце, а Пулик Тетяна виконала фортепіанний твір Е. Градескі «Морозиво» і здобула ІІ місце.     Гру дівчат оцінювали викладачі Національних Музичних Академій України імені     П. Чайковського та М. Лисенка - І. Ребов , Наталя Зубко та інші відомі піаністи.

    Слід зазначити, що юні піаністи дуже наполегливо займаються над оволодінням навичок гри на фортепіано, мріють стати знаменитими. Тож, нехай їм щастить!


Немає коментарів:

Дописати коментар