Все чим живе душа


    Учні Перегінської дитячої школи мистецтв класу образотворчого мистецтва кожного року беруть участь у  Всеукраїнському конкурсі з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вижницька палітра 2021» та здобувають призові місця. Цей конкурс об’єднує навколо себе талановитих дітей , а переможці мають шанс навчатись у Вижницькому коледжі прикладного митесцтва ім. В. Шкрібляка і отримують сертифікати на безоплатне навчання в цьому закладі .

       Альбрехт Анна здобула І призове місце в номінації «Ми - майбутнє України !» (До 30 – річчя з Дня Незалежності України) за графічну композицію за мотивами творчості Тараса Шевченка  «І буде син і буде мати…» - викладач Матішак О.П.

  

       Фединич Леся, учениця 2-го класу здобула ІІ призове місце за аплікацію із соломки  «Не зів’януть квіти» в номінації «Весно красна! Любі мрії! Сни мої щасливі!». (До 150-річчя з дня народження Лесі Українки) - викладача Матішак О.П.

    Хочеться побажати юним талантам вірити у свої творчі сили, проявляти креативність, самобутність, наполегливо до-лати вершини мистецького олімпу.

    

Немає коментарів:

Дописати коментар