20 квітня ми відзначаємо – День довкілля, а 22 квітня - Всесвітній день Матері-Землі

   

  Одна з найактуальніших проблем сьогодення – екологія. ЇЇ вирішення повинно починатися з наших родин і громад, зі змін у свідомості кожного громадянина, аби навколишнє середовище стало комфортним та  безпечним. Людина часто шкодить як природі, так і собі, не помічаючи у своїх діях нічого злочинного. Це наслідок допущення нею помилок у стосунках з довкіллям, ігнорування навіть очевидних сигналів про шкідливість недалекоглядних дій. Ідеться про наближення глобальної екологічної катастрофи через інтенсивне й кількісне зниження природних ресурсів, забруднення навколишнього середовища, знищення флори і фауни, забруднення атмосфери шкідливими речовинами і, як наслідок, - підвищення температури повітря на земній кулі, зміна клімату, зникнення живих організмів...

  Перегінська дитяча бібліотека провела екологічно-виховний захід "Жити в стилі еко вчить бібліотека" під час якого діти поринули в дивовижний світ природи. Поспілкувавшись діти зрозуміли, що без охорони природи не буде життя на Землі. Зустріч пройшла жваво, відкрила для присутніх багато невідомого в навколишньому світі природи. По закінченні заходу діти ознайомилися з книгами за тематикою. 

     До цих дат у бібліотеці с. Небилів була проведена еко-година «Збережи природу! Зміни світ на краще!» та оформлено книжково-ілюстративну викладку «Цей чарівний світ природи»:


Немає коментарів:

Дописати коментар