До 210-ої річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

   


   З нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка заклади підпорядковані відділу культури провели низку заходів:

 Книжково–ілюстративна виставка  «Зламана доля, та нескорена воля» в Перегінській центральній міській бібліотеці:


    Тематична виставка «Спасибі прадіде Тарасе, за те, що навчив любити Україну» в Перегінській дитячій бібліотеці, на якій представлені матеріали про життєвий і творчий шлях поета, його літературні та мистецькі надбання:


   Літературна година присвячена 210-річниці з дня народження Т. Г. Шевченка "І слово твоє буде завжди з нами" клуб та бібліотека села Сливки:



   В бібліотеці села Слобода-Небилівська проведено літературну годину «Шевченкові твори - його душа і серце» та оформлено викладку літератури, де представлені твори поета, матеріали і спогади про його життя і творчість.


  Шевченківські читання в клубі та бібліотеці села Ясень за участю учнів 4 класу Ясенського ліцею (класний керівник Марія Леонівна Федорак), більшість з яких також відвідують клубні гуртки.
   Завідуюча клубу села Ясень та бібліотекар бібліотеки села Ясень підготували для дітей багато цікавих фактів про життя та творчість Тараса Шевченка. Діти самі мали можливість прочитати та декламувати вірші великого Кобзаря та ознайомитись з книжковою виставкою творів нашого Кобзаря, яка була представлена для всіх поціновувачів творчості Т.Г. Шевченка.




 Літературна вітальня "Нас єднає Шевченкове слово" клуб та бібліотека села Гриньків:






  Літературна година "Завжди сучасний, невичерпний, надихаючий Шевченко" клуб села Небилів:

   Літературна година "Тарасові слова - душа народу" до 210-тої річниці від Дня народження Т. Г. Шевченка в бібліотеці села Закерничне:



   Літературний вечір "Єднаймо душі словом кобзаря" клуб та бібліотека села Гриньків:



Немає коментарів:

Дописати коментар