Вшанування Героїв Небесної Сотні

   

   Цьогоріч вдесяте Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року).
  З метою вшанування подвигу учасників Революції гідності, увічнення громадянської і національної відданості, сили духу і стійкості громадян та з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у закладах підпорядкованих відділу культури проведено ряд заходів.
  Панахида за Героями Небесної Сотні та борцями за незалежність України в селищі Перегінське, до якої долучилися працівники закладів підпорядкованих відділу культури:





   В Перегінській центральній міській бібліотеці діє виставка-пам’ять «На варті наших душ Небесна Сотня», що відкриває книжкові портали в холодні зимові дні Революції Гідності. 

   Історичний екскурс  "Іх подвигам не буде забуття - допоки світ живе під небесами" клуб та бібліотека с. Слобода-Небилівська:


   В бібліотеці села Небилів пройшов відео перегляд «Герої нашого часу»:

      Літературно-патріотична година "На варті наших душ - Небесна Сотня" в клубі села Сливки за участю бібліотеки:





   Вшанування Героїв Небесної Сотні, та героїв які загинули в російсько- українській війні тиха акція "Ангели пам'яті" за участю учнів Закерничанської гімназії - клуб та бібліотека с. Закерничне:





Немає коментарів:

Дописати коментар