День пам'яті захисників України

   

   29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

 З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України в закладах культури Перегінської селищної ради проведено низку заходів, а саме:

   Перегінська центральна міська бібліотека вшановуючи пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у оформила книжкову виставку-пам’ять «Живі, поки пам’ятаємо»:

http://pereginsklib.blogspot.com/2023/08/blog-post_68.html?m=1

    Історична година «Вічна пам’ять і слава героям» бібліотека с. Небилів:

  Тематична викладка літератури "Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих" бібліотека с. Ясень:

   Історична година "Незламні духом" клуб с. Слобода Небилівська:



   Історична година " Ви в пам'яті назавжди залишились" клуб с. Закерничне:


 В День пам‘яті захисників Украіни, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави в бібліотеці с. Сливки проведено історичну годину «Україна пам‘ятає: ціна назалежності». Старшокласники з цікавістю ознайомилися з виданнями, що представлені на тематичній поличці, вшанували пам‘ять Романа Близнюка та Петра Лесюка, які загинули у війні з росією.




   Відеопрезентація "Іловайськ 29 серпня 2014 року" клуб с. Гриньків:



Немає коментарів:

Дописати коментар