Василь Стефаник - один з найвидатніших українських прозаїків!

 


Василь Стефаник — український письменник, майстер експресіоністичної новели, громадський діяч, політик. Посол (депутат) Австрійського парламенту від Королівства Галичини та Володимирії. Твори Стефаника перекладено багатьма мовами світу (англійською, болгарською, грузинською, іспанською, італійською, литовською, німецькою, новогрецькою, польською, російською, румунською, сербохорватською, словацькою, словенською, угорською, французькою, чеською та іншими).

До 150-річчя від дня народження Василя Семеновича Стефаника працівники перегінської центральної бібліотеки підготували віртуальну виставку«В. Стефаник-володар дум селянських»:


http://pereginsklib.blogspot.com/2021/05/blog-post_11.html?m=1

До відзначення ювілею Василя Стефаника  в бібліотеці села Ясень оформлено виставку-портрет   "Митець великого таланту" та проведено  з учнями літературний вернісаж " ВасильСтефаник -  син покутського краю":

http://jasenlib.blogspot.com/2021/05/blog-post_12.html?m=1

До 150 річчя з дня народження Василя Стефаника бібліотекою села Слобода Небилівська оформлено викладку літератури, яка знайомить з творчістю письменника-новеліста:


http://nebylivlib.blogspot.com/2021/05/150.html?m=1

Немає коментарів:

Дописати коментар