1 червня - Міжнародний день захисту дітей

  
 1 червня, у перший день літа, щорічно відзначаємо День захисту дітей. З нагоди свята в Україні і світі проводять різноманітні заходи для нагадування суспільству про необхідність захисту прав дитини, аби діти могли навчатися, рости щасливими і займалися улюбленою справою.
   Заклади підпорядковані відділу культури Перегінської селищної ради підготували для вашої уваги заходи, які провелися до Дня захисту дітей в Перегінській територіальній громаді:
  Свято «Світ щасливого дитинства» Народний дім смт. Перегінське, Перегінська дитяча бібліотека:


  Екскурсія в Музей історії смт. Перегінське та національно-визвольної боротьби для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей загиблих Захисників України до Дня захисту дітей організована Службою у справах дітей Перегінської селищної ради:



   Конкурсна програма "Свято радості та одвічної любові", виставка дитячих малюнків "Моє село - моя історія" клуб та бібліотека с. Слобода-Небилівська:

     Флешмоб "Щасливі діти під мирним небом" та конкурс дитячих малюнків "Як я бачу своє майбутнє🌷" клуб та бібліотека с. Ясень:

    Вікторина «Чарівний світ казок» та малюнок на асфальті на тему «Хай живе квітуча моя Україна» клуб та бібліотека с. Закерничне:




   Книжкова виставка "Барвистий світ дитячої книги" бібліотека с. Ясень:

  Флешмоб «Хай над нами завжди буде небо голубе» клуб та бібліотека с. Небилів:



  Відео презентація "Солодкий смак дитинства" бібліотека с. Гриньків:

  Конкурсно-розважальна програма "Ми - козаки" клуб с. Сливки:

 Флешмоб "Щасливе дитинство моє" бібліотека с. Сливки:

    Дитяче свято "Світ щасливого дитинства" клуб та бібліотека с. Красне:


Немає коментарів:

Дописати коментар